Despre companie

Despre companie

Fabrica de mobilă ARTMOBILA -este o companie dinamica, care reuşeşte să găsească soluții interesante pentru sufrageria voastră, dormitorul sau camera pentru copii. Specialiştii companiei elaborează designul potrivit pentru birou sau spațiile mari, dedicate lucrului, aleg uşi de calitate de orice culoare și după orice gust.

Fabrica de mobilă ARTMOBILA este unul dintre cei mai mare producători de mobilă pe piaţa Moldovei. Compania ARTMOBILA participă la expoziţii, desfăşurate pe teritoriul Republicii Moldova (Expoziţia Naţională Specializată – Furniture, City Build), propune tehnologii inovative în domeniul producerii şi designului mobilei, faţadelor mobiliere şi ale uşilor de interior.

ARTMOBILA a obţinut mai mult de douăzeci de diplome, inclusiv („Design și Tehnologie” categoria „The best set of children furniture”), ce demonstrează calitatea înaltă şi designul modern a mobilei. Compania se bucură de un loc de onoare printre cele mai mari întreprinderi din Republica Moldova în domeniu producerii de mobilier. Reputaţia ei în cercurile financiare şi de afaceri, recunoașterea realizărilor sale motivează spre dezvoltarea continuă a companiei.

Comandă apel gratuit
Comandă apel gratuit

Ближайшее время мы Вам позвоним.